Tweedehandsbeurs - tafelverkoop (4 oktober 2020)

U kan er terecht voor baby-artikelen, kinderkleding tem 18 jaar, speelgoed, kinderfietsen enz. U koopt rechtstreeks van de verkoper. U mag erop rekenen dat de Gezinsbond de nodige maatregelen treft betreffende Covid-19. We willen u wel verzoeken om zoveel mogelijk alleen of max. met 2 personen (indien toegelaten door de overheid) te komen.

Locatie

Arendonk 2370 DEROISSART 9 ZAAL DE GARVE

Tafelverkoop zondag 04 oktober 2020 van 09.30 tot 12.00 uur

Wij organiseren de tweedehandsbeurs onder de vorm van een tafelverkoop waar iedereen zelf zijn kinderkleding en babymateriaal te koop kan aanbieden. Zwangerschapskledij is nu ook toegestaan.

Als vanzelfsprekend is iedereen verantwoordelijk voor zijn/haar eigen stand en kan de organisatie niet verantwoordelijk worden gesteld bij diefstal.

Leden van de gezinsbond die een tafel gereserveerd hebben, krijgen een gratis consumptie ter plaatse.

U mag erop rekenen dat de Gezinsbond de nodige maatregelen treft betreffende Covid-19. We willen u wel verzoeken om zoveel mogelijk alleen of max. met 2 personen (indien toegelaten door de overheid) te komen.

Alle tafels zijn uitverkocht. U kunt geen tafel(s) meer huren om zelf jouw leuke spullen te verkopen. Je kan jezelf wel op de wachtlijst plaatsen. Dit doe je door een mailtje te sturen naar: tweedehandsbeursarendonk@gmail.com.

Hopelijk zien we jullie op zondag 4 oktober?!

Groetjes
Alle verkopers
Gezinsbond Arendonk

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
10.00

6,00 euro per tafel/lege plaats, vanaf 2 stuks 5,00 euro per tafel/lege plaats

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Boonen Els - Slaedts Ann

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten