Tweedehandsbeurs - 20 maart 2022

Hoe werkt het als verkoper?

De tweedehandsbeurs is een 'kapstokbeurs'. 

Dat betekent dat je met een verkooplijst (2 euro per lijst, max. 1 lijst per lidnummer) 20 artikelen kan verkopen. Dat kan zijn: kleding (nu lente en zomer), speelgoed en baby artikelen. 

Thuis vul je de lijst in. Bij de lijst zit goed uitgelegd hoe je dat moet doen. 

Op zaterdagochtend breng je je artikelen met je lijst binnen. De medewerkers van de Gezinsbond kijken je lijst en artikelen na en zorgen dat alles netjes op de beurs komt te liggen.

Op zondagavond kom je langs voor uitbetaling en het ophalen van eventuele niet-verkochte stukken. Bij niet-leden verrekenen we per lijst 5 euro voor het verwerken en afhandelen van de artikelen. 

Uiteraard ben je op de beurs zondagochtend (9u tot 12u) ook van harte welkom voor interessante koopjes!

Lijstenverkoop

Je kan nog de hele week terecht bij Leen voor één of meerdere lijsten (dinsdag enkel vanaf 14u). 

Adres: Leen Vandoninck, Vogelzang 79 in Geel (bereikbaar via Herentalseweg).

JE LIJST ONLINE INVULLEN

Belangrijk: IEDEREEN MOET ZICH REGISTREREN. OOK AL REGISTREERDE JE JE REEDS VORIG JAAR. JE LOGIN VAN VORIG JAAR GEBRUIKEN ZAL EEN FOUTMELDING GEVEN.

Heb je een lijst aangekocht tijdens de lijstenverkoop of ben je helper? Dan kan je hier je lijsten invullen. Hou je lijstnummer en etiketten bij de hand tijdens het invullen. 

Breng eventueel een print van je lijst mee wanneer je je artikelen binnenbrengt op zaterdag 19 maart (van 9u15 tot 14u). 

MEERDERE LIJSTEN INVULLEN: GEEN LIDNUMMER INVULLEN BIJ TWEEDE LIJST

Bij het registreren van een tweede lijst vul je NIET je lidnummer in. Het systeem zal je dan toegang geven tot het invullen van je artikelen voor een tweede lijst.

HULPLIJN NODIG

Ondervind je problemen bij het invullen van je lijst, neem dan contact op met Evy via 014 44 08 34 of via mail naar evy.bens@gmail.com

Wil je assistentie bij het invullen van je lijst, dan kan je op donderdag 17 maart in de voormiddag terecht bij Katrien. Maak vooraf even een telefonische afspraak (Katrien: 0477 21 92 44)

Lijst registreren

Lijst Tweedehandsbeurs

Wat jij kan? Gezinnen worden er beter van!

Vrijwilligers van de Gezinsbond zetten zich met veel talent, plezier en goesting in voor gezinnen. Wil jij ook graag de handen uit de mouwen steken, maar weet je niet goed hoe? Doe onze test en ontdek welk talent jij kan inzetten!