Tweedehandsbeurs - 20 maart 2022

Hoe werkt het als verkoper?

De tweedehandsbeurs is een 'kapstokbeurs'. 

Dat betekent dat je met een verkooplijst (2 euro per lijst, max. 1 lijst per lidnummer) 20 artikelen kan verkopen. Dat kan zijn: kleding (nu herfst en winter), speelgoed en baby artikelen. 

Thuis vul je de lijst in. Bij de lijst zit goed uitgelegd hoe je dat moet doen. 

Op zaterdagochtend breng je je artikelen met je lijst binnen. De medewerkers van de Gezinsbond kijken je lijst en artikelen na en zorgen dat alles netjes op de beurs komt te liggen.

Op zondagavond kom je langs voor uitbetaling en het ophalen van eventuele niet-verkochte stukken. Bij niet-leden verrekenen we per lijst 5 euro voor het verwerken en afhandelen van de artikelen. 

Uiteraard ben je op de beurs zondagochtend (9u tot 12u) ook van harte welkom voor interessante koopjes!

Lijstenverkoop

De verkoop van de lijsten start donderdag 10 maart vanaf 18u volgens het principe op = op.

Adres: Leen Vandoninck, Vogelzang 79 in Geel (bereikbaar via Herentalseweg).

Je lijst online invullen

Heb je een lijst aangekocht tijdens de lijstenverkoop of ben je helper? Dan kan je hier je lijsten invullen. Hou je lijstnummer en etiketten bij de hand tijdens het invullen. 

Na het invullen van de lijst krijg je een bevestiging. Breng deze bevestiging mee wanneer je artikelen binnenbrengt op zaterdag 19 maart (van 9u15 tot 14u). 

LET OP BIJ TWEE LIJSTEN!!!
Heb je als lid een gratis tweede lijst, dan voer je bij de tweede lijst je lidnummer NIET in. 

Ondervind je problemen bij het invullen van je lijst, neem dan contact op met Evy via 014 44 08 34 of via mail naar evy.bens@gmail.com

Lijst registreren

Lijst Tweedehandsbeurs

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.